Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět VK- Nové trendy v invest. managementu (KMG / X0017)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMG / X0017 - VK- Nové trendy v invest. managementu, Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Odlišnosti investiční výstavby a průmyslu.2. Vnější prostředí investiční výstavby a jeho vlivy.3. Struktura investic a její změny v průběhu času.4. Strategické plánování jako reakce na technický, ekologický a ekonomický vývoj.5. Finanční zdroje a dotační politika.6. Informační zdroje.7. Prostředí trhu ve stavebnictví v ČR.8. Očekávané vlivy EU ve stavebnictví.9. Chování partnerů a přepokládané reakce konkurence.10.Všestraný rozvoj firmy a jeho vliv na pozici na trhu.11. Vyhodnocení a zpětná vazba na strategii stavebního podniku.12. Příklady z praxe a poučení z nich.

Literatura

České stavebnictví v číslech-aktuelní rok-vydáno ČSÚ,ČKAIT a MPO. HÁJEK, V. a kol. Ekonomika a management 10, ČVUT 2000. KADLČÁKOVÁ, A. Ekonomika stavebního díla ČVUT 1996. JELEN, V. Příprava a řízení staveb. ČVUT 2000. HAČKAJLOVÁ, L. Stavební ekonomika ČVUT 1994.

Požadavky

Účast 70%

Vyučující

Ing. Jiří Zima