Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář pro RR (KRRVS / MDSRR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRRVS / MDSRR - Diplomový seminář pro RR, Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Metodologie ve společenských vědách2. Postupy při odborném publikování3. Práce s literaturou a informacemi, zdroje dat a informací4. Metodické postupy při psaní diplomové práce5. Zpracování teoretické a analytické části diplomové práce6. Etické principy a standardy odborné práce, použití citací a odkazů v diplomové práci7. Prezentace dílčích výsledků dosažených studenty v průběhu práce a diskuse8. Problematika obhajoby práce

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování kurzu budou studenti schopni samostatně zpracovat vlastní odborný text v souladu s principy a požadavky kladenými jak na formální, tak i na obsahovou stránku odborných textů.

Literatura

Čmerková, S., Daneš, F., Světlá, J. (1999). Jak napsat odborný text. Praha: Leda. U. ECO. (1997). Jak napsat diplomovou práci. Olomouc. SYNEK, M. a kol. Jak psát diplomové a jiné písemné práce. Praha, VŠE 2002.

Požadavky

Podmínky získání zápočtu jsou:- povinná účast na cvičeních- a prezentace teoretické části diplomové práce studenta na cvičení.

Garant

Ing. Petra Olšová, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Jaroslav Koutský, Ph.D.