Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekty rozvoje zaměstnanosti (KSP / MPRZA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSP / MPRZA - Projekty rozvoje zaměstnanosti, Fakulta sociálně ekonomická, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1) Proces tvorby projektu a jeho jednotlivé fáze a jejich náplň2) Stanovení informačních zdrojů a postupy při zjišťování potřebných informací3) Regionální politika EU a inventarizace problémů regionu - SWOT analýza4) Zjišťování zdrojů a souborů potřebných informací5) Problémový strom6) Konstrukce stromu cílů7) Logický rámec projektu8) Postupový a časový diagram projektu9) Schéma finančního rozpočtu projektu10) Analýza finančních nároků, efektů a prováděníprojektu " (CBA)11) CBA - analýza projektu12) Studie proveditelnosti = závěrečné zadání13-14) Prezentace závěrečných zadání

Literatura

Materiály obsahující soubory zadání na internetu zpracované pro posluchače. Metodické materiály k přípravě projektů. Operační programy. Regionální operační programy.

Požadavky

Průběžné prezentace zadání z týdne na týden spojené s hodnocením, závěrečné zadání

Garant

doc. PhDr. Pavel Kuchař, CSc.

Vyučující

doc. PhDr. Pavel Kuchař, CSc.