Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér a dílny I M PE (KEO / 103)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEO / 103 - Ateliér a dílny I M PE, Fakulta užitého umění a designu, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přehled látky je obsažen v anotaci předmětu.

Získané způsobilosti

Student má osvojeny a zvládnuty technické prostředky a postupy, ať už se jedná o fotografii, video či práci na přípravných skicách a návrzích, které umí používat ve své autorské tvorbě. Student je schopen se orientovat v aktuálních inovacích oborů, které se ho týkají. Je schopen práci konzultovat a obhájit si své záměry.

Literatura

Pavlína Morganová. Akční umění. Votobia, 1999. U. Grossenick (ed.), B. Riemschneider (ed.). Art at the Turn of the Millenium. Taschen, 1999. U. Grossenick (ed.). Art Now. Taschen, 2002. U. Grossenick (ed.). Art Now, vol. 2. Taschen, 2005. Adrian Henri. Environments and Happenings. Thames and Hudson, 1974. J. Kastner (ed.). Land and Environmental Art. Phaidon, 1998. J. Mayer (ed.). Minimalism. Phaidon, 2000. R. L. Goldberg. Performance Art. Thames and Hudson, 1990. T. Warr (ed.). The Artist s Body. Phaidon, 2000. Časopisy. Umělec, Fotograf, Flash Art, Camera Austria, Frieze apod.

Požadavky

1. Plnění dílčích úkolů a zadání v průběhu celého semestru2. Aktivní účast při konzultacích v rámci ateliéru

Garant

doc. Jiří Kovanda

Vyučující

MgA. Ivana Zochová