Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Animace a web II (FO) (KFO / 750)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFO / 750 - Animace a web II (FO), Fakulta užitého umění a designu, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přehled látky je obsažen v anotaci předmětu.

Získané způsobilosti

Získané způsobilosti představují zvládnutí a osvojení si znalostí v daném oboru, vycházejí z konkrétní anotace předmětu a směřují k naplnění profilu absolventa daného oboru.

Literatura

Aktuální manuály k programům (Macromedia Dreamweaver,Macromedia Flash, Adobe Premiere). Swan, Louis Jones. Art Information and the Internet. Routledge, London, 2005. WEIBEL, P., SHAW, J. Future Cinema, The Cinematic Imaginary After Film. Boston, The MIT Press, 2003. COLLINS, K. Game Sound, An Introduction to the History, Theory, and Practice of Video Game Music and Sound Design. Boston, The MIT Press, 2008. Greene, Rachel. Internet Art. Thames and Hudson, 2004. Proculture, server pro umění a kulturu - www.proculture.cz. Transmediale, Berlín, Německo - www.transmediale.de.

Požadavky

Volný projekt pro web - zpracování digitálními technologiemi

Garant

MgA. Richard Loskot