Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér a dílny I M -kl SK (KUU / 501)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KUU / 501 - Ateliér a dílny I M -kl SK, Fakulta užitého umění a designu, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přehled látky je obsažen v anotaci předmětu.

Získané způsobilosti

Student si umí opatřit informace o tématu, pro které se rozhodl, v knihovně, na internetu, pomocí návštěv výstav doma a v zahraničí i prostřednictvím přednášek. Student umí práci zrealizovat. Umí formulovat svůj projekt, konzultovat s pedagogem další postup a spolupracovat s Katedrou dějin a teorie umění a posluchači kurátorských studií na textové dokumentaci. Dovede zabezpečit svůj projekt organizačně i prostorově a umí ho přesvědčivě prezentovat různými médii. Student umí svou práci obhájit před odbornou komisí.

Literatura

Weschenfelder, Klaus (ed.). Coburg Glaspreis 2006, VG Bildkunst. Bonn, 2006. Ricke, Helmut (ed.). Czech Glass 1945 - 1980 / Design in an Age of Adversity, ARNOLDSCHE Art Publishers. Stuttgart, 2005. Petrová, Sylva. České sklo. Gallery, 2001. Neue Glass. Sklář a keramik. 63ConnaughtStreet.

Požadavky

1. Realizace a prezentace klauzurní práce dle zadaného tématu2. Písemná obhajoba klauzurní práce3. Ústí obhajoba klauzurní práce v rámci obhajob klauzurních prací4. Zápočet z předmětu Ateliér a dílny

Garant

doc. ak.malíř Ilja Bílek