Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk A I (KMEP / BP008)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMEP / BP008 - Cizí jazyk A I, Fakulta výrobních technologií a managementu, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Životopis2. inzeráty a podklady k úspěšnému ucházení se o místo, opakování préterita3. průvodní dopis, opakování perfekta4. základní matematické operace, mocniny a odmocniny, logaritmy5. rovnice, nerovnice, opakování předložek s třetím, se čtvrtým pádem6. funkce, opakování předložek se třetím a čtvrtým pádem7. základy geometrie - úhly, obrazce, tělesa; předložky s druhým pádem8. Pythagorova věta9. Thaletova věta10. úvod do Fyziky11. Veličiny a jejich jednotky12. Newtonovy zákony

Literatura

Murphy, R. English Grammar in Use, Cambridge University Press. 1994. Drmlová, J. a kol. Německy s úsměvem. Jirco, Strakonice. 1992. Hewings,M. Advanced Grammar in USE, Cambridge University Press. 1996. Murphy, R. Essential Grammar in Use, Cambridge University Press. 1996. Wicher, H. H. Grammar, NS Svoboda, Praha. 1998. Dreyer, S. Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik. Verlag für Deutsch, Berlin. 1996. Justová, H. Wir üben deutsche Grammatik. Fragment, Praha. 1995.

Garant

Mgr. Olga Filatova

Vyučující

Mgr. Olga FilatovaMgr. Ing. Veronika Sochrová