Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk A I (KMEP / KB008)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMEP / KB008 - Cizí jazyk A I, Fakulta výrobních technologií a managementu, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Životopis2. inzeráty a podklady k úspěšnému ucházení se o místo, opakování préterita3. průvodní dopis, opakování perfekta4. základní matematické operace, mocniny a odmocniny, logaritmy5. rovnice, nerovnice, opakování předložek s třetím, se čtvrtým pádem6. funkce, opakování předložek se třetím a čtvrtým pádem7. základy geometrie - úhly, obrazce, tělesa; předložky s druhým pádem8. Pythagorova věta9. Thaletova věta10. úvod do Fyziky11. Veličiny a jejich jednotky12. Newtonovy zákony

Literatura

Murphy, R. English Grammar in Use, Cambridge University Press. 1994. Drmlová, J. a kol. Německy s úsměvem. Jirco, Strakonice. 1992. Hewings,M. Advanced Grammar in USE, Cambridge University Press. 1996. Murphy, R. Essential Grammar in Use, Cambridge University Press. 1996. Wicher, H. H. Grammar, NS Svoboda, Praha. 1998. Dreyer, S. Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik. Verlag für Deutsch, Berlin. 1996. Justová, H. Wir üben deutsche Grammatik. Fragment, Praha. 1995.

Garant

Mgr. Olga Filatova

Vyučující

Mgr. Olga FilatovaPaedDr. Soňa MísteckáIng. Ivana SpínováRenata Vaňková