Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Operační a systémová analýza (KMEP / KB046)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMEP / KB046 - Operační a systémová analýza, Fakulta výrobních technologií a managementu, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do ekonomicko matematických metod, teorie rozhodování2. Teorie her3. Lineární programování I - definice modelu, grafické řešení v prostoru řešení4. Lineární programování II - grafické řešení v prostoru požadavků5. Lineární programování III - simplexový algoritmus6. Opakování, odpovědi na dotazy studentů7. Vícekriteriální optimalizace8. Vícekriteriální analýza variant9. Dopravní modely I - jednostupňová dopravní úloha10. Dopravní modely II - další dopravní modely11. Modely teorie grafů12. Metody projektového řízení13. Opakování, odpovědi na dotazy studentů14. Zápočtový test

Literatura

Získal, J., Kosková, I. Cvičení z metod operační analýzy. Získal, J., Brožová, H. Ekonomicko matematické metody II. Jablonský J. Operační výzkum. VŠE, Praha, 1999. Mariel, P., Výborná, O. Příklady z optimálního programování. 1989. Brožová, H., Houška, M. Základní metody operační analýzy.

Garant

doc. Ing. Gejza Horváth, CSc.

Vyučující

Ing. Daniela Vysloužilová