Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Logistika II (KMEP / NP018)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMEP / NP018 - Logistika II, Fakulta výrobních technologií a managementu, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Pojmy, definice, historie, teoretické základy, metody logistiky2. Možnosti aplikace logistiky ve strojírenském podniku3. Logistické výkony a logistické náklady, logistika a zásoby4. Logistický pohled na nákup5. Logistika pohled na přípravu výroby6. Logistiký pohled na prostorové uspořádání výrobního systému7. Logistický pohled na průběh zakázky podnikem a rozvrhování výrobních úkolů8. Logistický pohled na expedici a distribucei výrobků9. Just in Time10. Kanban, Kaizen, Facilities Management, Total Productive Maintenance11. Makrologistika, trh přepravních služeb, spedice12. Uživatelský pohled na železniční a sliniční dopravu13. Uživatelský pohled na námořní, říční a leteckou dopravu

Literatura

Horváth, G. Logistika výrobních procesů a systému. PERNICA, P. Logistika pro 21. století. 2004. Gros, I. Logistika. Skriptum. 1996.

Garant

doc. Ing. Gejza Horváth, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Gejza Horváth, CSc.Ing. Daniela Vysloužilová