Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výrobní linky (KSM / PX059)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSM / PX059 - Výrobní linky, Fakulta výrobních technologií a managementu, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do předmětu2. Stupeň flexibility a automatizace v JUS , VUS a linkách.3. Automatizace v JUS , VUS, linkách - základní cyklus stroje4. Automatizace následných doprovodných procesů.5. Rozdělení a stěžejní představitelé JUS ,VUS, linek.6. Stavebnicovost dokumentace JUS ,VUS a linek.7. Ukázka úvodního projektu (nabídkový projekt).8. Rozdělení a stěžejní představitelé montážních linek.9. Kapacitní propočty, taktování (vyvážení) montážních linek, ekonomické hodnocení.10. Trendy navrhování montážních linek pro nestabilní zakázku.11. Ukázky z řešení JUS ,VUS, výrobních a montážních linek.

Získané způsobilosti

Student je schopen samostatně využít znalostí z předmětu, ve výrobním závodě se dokáže orientovat v problematice přípravy, stavby a provozu výrobních linek, umí provést jednoduchý základní návrh linky a souvisejících operací, je schopen posoudit vhodnost a úskalí řešení pro klasickou i originální zakázku.

Literatura

Zelenka, A., a kol. Projektování výrobních procesů II. 1992. Zelenka, A. a kol. Projektování výrobních systémů. 1995.

Garant

Ing. Jan Štěrba

Vyučující

Ing. Jan ŠtěrbaIng. Jan Štěrba