Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Inovační využívání odpadů 1 (KSPV / 1IVO1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSPV / 1IVO1 - Inovační využívání odpadů 1, Fakulta životního prostředí, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student/ka během semestru v rámci týmu spolupracuje s konkrétní firmou při inovační přeměně odpadů v užitečné zdroje. Při práci teoretické poznatky získává především z e-learningových zdrojů, seminárních diskusí a dotazů, skládá účty vlastní práce a tvůrčím způsobem teoretické poznatky aplikuje při řešení praktických projektů. Odevzdaný projekt s inovačními návrhy členové týmu individuálně obhájí.

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu studenti:umí aplikovat hlavní principy Rámcové směrnice o odpadech, managementu odpadů a cirkulační ekonomikyznají principy a hodnoty týmové práce v multidisciplinárních skupináchrozumí a akceptují různé názory osob s rozdílnou praxí a pozadímrozumí procesu vzniku inovací a umí jej aplikovatrozumí řízení skupiny i tomu jak řeší konflikty

Literatura

Kreníková Věra. Odpadové hospodářství, FŽP UJEP v Ústí nad Labem. 1999. Kuraš M. a kol. Odpady, jejich využití a zneškodňování. ČEU pro VŠCHT Praha, 1994. Kepák F. Průmyslové odpady, 1. část, vyd. Univerzita J.E. Purkyně, Fakulta životního prostředí, Ústí nad Labem 2005. Ústí nad Labem, 2005.

Garant

doc. Ing. Josef Seják, CSc.