Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Inovační využívání odpadů 1 (KSPV / 4IVO1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSPV / 4IVO1 - Inovační využívání odpadů 1, Fakulta životního prostředí, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student/ka během semestru v rámci studentského týmu spolupracuje s konkrétní firmou při inovační přeměně odpadů v užitečné zdroje. Při práci teoretické poznatky získává především z e-learningových zdrojů, seminárních diskusí a dotazů, rozšiřuje poznatky o inovačních metodách výuky, skládá účty vlastní práce a tvůrčím způsobem teoretické poznatky aplikuje při řešení praktických projektů. Odevzdaný projekt s inovačními návrhy členové týmu individuálně obhájí.

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu studenti:" umí aplikovat hlavní principy Rámcové směrnice o odpadech, managementu odpadů a cirkulační ekonomiky" rozšiřují poznatky o principech a hodnotách týmové práce v multidisciplinárních skupinách" rozumí a akceptují různé názory osob s rozdílnou praxí a pozadím" rozumí procesu vzniku inovací a umí jej aplikovat v dalších konkrétních případech" rozumí řízení skupiny i tomu jak řeší konflikty

Literatura

Kreníková V. Odpadové hospodářství. FŽP UJEP ÚL, 1999. Kepák F. Průmyslové odpady, 1. část, vyd. Univerzita J.E. Purkyně, Fakulta životního prostředí, Ústí nad Labem 2005. Ústí nad Labem, 2005. Mikoláš J. Recyklace průmyslových odpadů. SNTL, Praha, 1988. Kuraš M. Technologie zpracování odpadů, skripta VŠCHT, Praha. Praha. Robinson W. D. , P. E. (ed.). The Solid Waste Handbook. A practical Guide. Wiley & Sons, New York, 1986.

Garant

doc. Ing. Josef Seják, CSc.