Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Letní TV kurz (KFE / LTFK5)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFE / LTFK5 - Letní TV kurz, Fakulta zdravotnických studií, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahové zaměření:Didaktika a asistence jízdy na handbike.Didaktika sportů v přírodě osob se zrakovým postižením.Didaktika sportů v přírodě osob se sluchovým postižením.Doprovodné aktivity.

Získané způsobilosti

Oborové znalosti:Studenti se naučí pracovat s mapou, aktivitami v tělocvičně v přírodě a tábornickým dovednostem. Seznámí se se základními metodickými postupy s využitím sportů v přírodě, cyklistických dovedností a vodácké specifiky u handicapovaných.Oborové dovednosti:Student je schopen realizovat cyklistické a vodácké dovednosti nejen u zdravých, ale i handicapovaných jedinců.

Literatura

KUDLÁČEK, M. a kol. Aplikované pohybové aktivity pro osoby s tělesným postižením. Olomouc : FTK UP, 2007. ISBN 978-80-244-1655-7.WITTMANNOVÁ, J. Boccia In KUDLÁČEK, M., a kol. Aplikované pohybové aktivity pro osoby s tělesným postižením. Olomouc, 2007. ISBN 978-80-244-1655-7.DAĎOVÁ, K. Klasifikace pro výkonnostní sport zdravotně postižených. Praha: Karolinum, 2008. ISBN 978-802-4615-202.Ješina, O., & Hamřík, Z. et al. Podpora aplikovaných pohybových aktivit v kontextu volného času. Olomouc: Univerzita Palackého, Fakulta tělesné kultury., 2011.

Požadavky

Aktivní účast na studijním pobytu.Aktivní účast na cyklistickém výcviku osob s handicapem.Aktivní účast na letním výcvikovém kursu handicapovaných.

Garant

PhDr. Eva Buchtelová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Eva Buchtelová, Ph.D.