Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná souvislá praxe III (KFE / OPE3K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFE / OPE3K - Odborná souvislá praxe III, Fakulta zdravotnických studií, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

11. - 3. týden Aplikace ergoterapie v lůžkovém provozu - interní, chirurgické, traumatolog. odd.4. - 5. týden Aplikace ergoterapie v ambulantním provozu - Mateřská škola pro děti s kombinovanými vadami.

Získané způsobilosti

Oborové znalosti:Student si prohloubí znalosti a praktické dovednosti získané v odborných předmětech studijního oboru a naučí se respektovat zvláštnosti klientů, pravidla a zásady etiky chování ergoterapeuta.Oborové dovednosti:Student umí specifikovat jednotlivé indikační oblasti, vyjmenuje a popíše diagnózy jednotlivých indikačních oblastí, aktivně využívá ergoterapeutické koncepty a postupy.

Požadavky

100% účast na Odborné praxi.100% účast na Odborné souvislé praxiZápočtové požadavky: kontrola písemného zpracování kazuistik, jež jsou vypracovány v souladu s požadavky studijního plánu - Log book.Písemné zpracování kineziologického rozboru dle zadání vyučujícího, zpracování programu ergoterapie- krátkodobý ergoterapeutický plán. Kontrola odborné souvislé praxe je zajištěna ve spolupráci odborných asistentů katedry a pověřených pracovníků příslušného zdravotnického či sociálního zařízení, kde je praxe realizována.Možnost individuální či elektronické konzultace.

Garant

Mgr. Dana Šlechtová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Lucie DončevováBc. Eva KřemenákováMgr. Petra PecharováMgr. Dana Šlechtová, Ph.D.