Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná souvislá praxe IV (KFE / OPE4K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFE / OPE4K - Odborná souvislá praxe IV, Fakulta zdravotnických studií, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 2. týden Užití ergoterapie u geriatrických pacientů - geriatrické oddělení3. - 4. týden Užití ergoterapie ve speciálních dětských zařízeních - Nové lázně5. týden Ergoterapie v chráněných dílnách, v denním stacionáři pro klienty s duševní poruchou

Získané způsobilosti

Oborové znalosti:Student si prohloubí znalosti a praktické dovednosti získané v odborných předmětech studijního oboru a naučí se respektovat zvláštnosti klientů, pravidla a zásady etiky chování ergoterapeuta.Oborové dovednosti:Student umí specifikovat jednotlivé indikační oblasti, vyjmenuje a popíše diagnózy jednotlivých indikačních oblastí, aktivně využívá ergoterapeutické koncepty a postupy.

Požadavky

Písemné zpracování kineziologického rozboru dle zadání vyučujícího a stanovení programu ergoterapie.100% účast na Odborné souvislé praxiZápočtové požadavky: kontrola písemného zpracování kazuistik, jež jsou vypracovány v souladu s požadavky studijního plánu - Log book, stanovení programu ergoterapie - krátkodobý a dlouhodobý plán, režimová opatření.Kontrola odborné souvislé praxe je zajištěna ve spolupráci odborných asistentů katedry a pověřených pracovníků příslušného zdravotnického či sociálního zařízení, kde je praxe realizována. Možnost individuální či elektronické konzultace.

Garant

Mgr. Dana Šlechtová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Lucie DončevováMgr. Dana Šlechtová, Ph.D.