Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná souvislá praxe VI (KFE / OPE6K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFE / OPE6K - Odborná souvislá praxe VI, Fakulta zdravotnických studií, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

3. ročník1. - 2. týden Aplikace ergoterapie v rehabilitačních ústavech3. - 4. týden Ergodiagnostika.

Získané způsobilosti

Oborové znalosti:Student umí popsat postupy ergodiagnostiky. Umí navrhnout ergodiagnostické postupy s ohledem na rehabilitační či chráněné dílny. Oborové dovednosti:Student dokáže vypracovat profesiogram.

Požadavky

Zápočtové požadavky: kontrola písemného zpracování kazuistik, jež jsou vypracovány v souladu s požadavky studijního plánu - Log book.Písemné zpracování profesiogramu dle zadání vyučujícího, stanovení programu ergoterapie, edukace klienta i jeho rodiny. Ergonomický rozbor pracovní činnosti klienta ve vztahu k diagnóze, zhodnocení pracovního zatížení, návrh opatření. Kontrola odborné souvislé praxe je zajištěna ve spolupráci odborných asistentů katedry a pověřených pracovníků příslušného zdravotnického či sociálního zařízení, kde je praxe realizována.Možnost individuální či elektronické konzultace.100% účast na Odborné praxi.

Garant

PhDr. Hana Kynštová, PhD.

Vyučující

PhDr. Hana Kynštová, PhD.