Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informatika 2 (KOPA / INF2X)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOPA / INF2X - Informatika 2, Fakulta zdravotnických studií, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Témata:Informační systémy ve zdravotnictvíE-HealthTelemedicína (web-konferencing, 3D přenosy)Excel pro pokročilé (logické funkce, textové funkce, funkce s datumem, kontingenční tabulky, makra)

Získané způsobilosti

pochopit způsob využívání výpočetní techniky v oblasti zdravotní a sociální péče, naučit se základním dovednostem při práci s počítačem, naučit se orientaci v informačních systémech a na internetu, naučit se hledat potřebné informace v databázích, naučit se přímému předávání informací pomocí výpočetní techniky, naučit se počítačovému vedení ošetřovatelské dokumentace, pochopit význam ochrany dat a informací ve zdravotnické dokumentaci pacienta.

Literatura

KOLEKTIV AUTORŮ. Internet: jednoduše, srozumitelně, názorně. 2. aktualiz. vyd., Brno: CP Books, 2005. 194 s. KRAUS, P. Obsluha počítače v kostce. 1.vyd. Havlíčkův Brod, Fragment, 1997. 131 s. ISBN 80-7200154-X. MINASI, M. PC - velký průvodce hardwarem. Praha: Grada, 1998. PŘÍHODA, P., ZACPAL, J. Počítač na dlani. 1. vyd., Olomouc: Rubico, 2003. 78 s. Městecký P. Počítač v kanceláři: používáme Windows 2000, Word a Excel 2000, Outlook 2000., Praha, Computer Press, 2001. MICROSOFT CORPORATION. Základy sítí. Computer Press, 1999.

Požadavky

Ústní přezkoušení.Dodržení předepsané docházky.

Garant

RNDr. Karel Hrach, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Zdeněk ČeřovskýRNDr. Karel Hrach, Ph.D.