Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské zkoušce (KOPA / SBZX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOPA / SBZX - Seminář k bakalářské zkoušce, Fakulta zdravotnických studií, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Seznámení s vysokoškolským zákonem.2. Povinnosti a práva studenta při závěrečných bakalářských zkouškách.3. Organizace závěrečných bakalářských zkoušek.4. Průběh závěrečných bakalářských zkoušek.5. Obhajoba bakalářské práce, posudek oponenta a vedoucího bakalářské práce.6. Prezentace závěrů a výsledků bakalářské práce studentem při obhajobě práce (powerpoint).7. Předměty závěrečné bakalářské zkoušky oboru PA. Přihláška k závěrečné bakalářské zkoušce - pokyny.

Získané způsobilosti

Seznámí studenty se zněním vysokoškolského zákona, seznámit studenty se způsobem organizování závěrečných bakalářských zkoušek, naučit se prezentovat výsledky bakalářské práce při její obhajobě.

Literatura

MEŠKO,D., KATUŠČÁK, aj. Akademická příručka.1.vyd. Martin: Osveta,2004,316 s. 2004. ISBN 80-8063-150-6.GREENHALGH,T. Jak pracovat s vědeckou publikací. Základy medicíny založené na důkazech.1.vyd. Praha: Grada Publishing, 2003, 208 s. 2003. ISBN 80-247-0310-6.

Požadavky

Aktivní účast

Garant

Mgr. Jana Chrásková