Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář anglického jazyka 4 (KAJ / 4041)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / 4041 - Seminář anglického jazyka 4, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Metody práce používané v semináři navazují na předchozí komunikativní přístup ke zvládnutí jazyka i jednotlivých diskusních témat. Témata probíraná v seminářích nadále akcentují mezipředmětové vztahy a tvoří uzavřený celek spolu s tématy rozvíjenými v předmětech britských amerických reálií.Práce s materiály je řízena pečlivě propracovaným sylabem, který zajistí plynulý rozvoj výše uvedených dovedností i dostatečnou pestrost i šíři materiálů používaných k jejich rozvoji.

Získané způsobilosti

Na konci Semináře anglického jazyka 4 bude student ovládat AJ na úrovni C1 a v některých oblastech i C2 tak, jak je tato úroveň popsána ve Společném evropském referenčním rámci pro jazyky.Požadované kompetence dále zahrnují oblasti ústního projevu.

Literatura

Kenny, M, Roderick, M., Nuttall, C. Expert proficiency coursebook and audio CD pack. London: Longman., 2013. Jones, L. New Progress to proficiency:self-study. Student´s book. Cambridge: Cambridge University Press., 2002. Dell, F. & Broadhead, A. Objective CAE. Cambridge: Cambridge University Press, 2002. Dell, F. & Broadhead, A. Objective Proficiency. Cambridge: Cambridge University Press, 2007. Gude, K. & Duckworth, M. Proficiency masterclass. Oxford: Oxford University Press., 1994.

Požadavky

Písemné testy v průběhu dvou semestrů úroveň C1 dle definice Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. Seminární, projektová a skupinová práce

Garant

b.a. Anthony Laue