Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyk a komunikační technologie (KAJ / 4062)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / 4062 - Jazyk a komunikační technologie, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti se seznamují se specializovanými internetovými stránkami a s interaktivními výukovými programy, učí se je užívat a modifikovat. Hlavní pozornost není soustředěna na manipulaci s počítačem (ukládání a modifikace souborů, práce s webovými stránkami off-line, elektronická pošta), ale na využití světové elektronické sítě jako zdroje aktuálních informací a autentických materiálů, které je nutno analyzovat, upravit a připravit pro své studium anglického jazyka.

Získané způsobilosti

Na konci tohoto semestru studenti - rozšíří své počítačové dovednosti o úpravu a tvorbu multimediálních studijních materiálů- prokáží, že dokážou vyhledat široký rozsah odborné literatury pro vybrané téma (včetně vypracování kvalitní bibliografie)- budou aktivní při plnění jednotlivých úloh i při jejich vytváření (prokáží tvůrčí aktivitu).- budou umět pracovat s aktuálně využívanými multimediálními prostředky;- účastní se týmové práce, jejíž úspěšné zakončení prokáže i schopnosti kooperativní a kolaborativní;- získané dovednosti budou vždy propojeny s poznatky získanými o současném životě v angloamerických zemích.

Literatura

Sperling, D. Dave Sperling?s Internet guide. Harlow: Longman., 2000. Teeler, D. How to use the Internet in ELT. Harlow: Longman, 2000. Dudeney, G. The Internet and the language classroom. Cambridge: CUP, 2001.

Požadavky

Vyhledávání autentických materiálů, které je nutno analyzovat, modifikovat a připravit pro výuku.

Garant

Mgr. Jana Pavlíková, Ph.D.