Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souborná zkouška z AJ 2 (KAJ / 4146)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / 4146 - Souborná zkouška z AJ 2, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vlastní zkouška je ústní. Tato zkouška jazykové úrovně je zároveň rozhodující pro přípravu na složení státní závěrečné zkoušky.

Získané způsobilosti

Po skončení výuky studijního předmětu- je student schopen složit závěrečnou zkoušku a posléze i státní závěrečnou zkoušku, při níž student prokáže schopnost komunikovat v anglickém jazyce na jazykové úrovni C1 a blížící se C2 dle požadavků Společného evropského rámce pro jazyky; - používat jazykové struktury probírané na Seminářích anglického jazyka 1, 2, 3 a 4.

Literatura

Hewings, M. Advanced grammar in use. Cambridge: Cambridge University Press, 2005. Capel, A. & Sharp, W. Objective advanced. Self-study student?s book. Cambridge: Cambridge University Press, 2002. Vince, M. Advanced language practice. English grammar and vocabulary. London: Macmillan, 2009. Jones, L. New Cambridge advanced English. Cambridge: Cambridge University Press, 2004. Jones, L. New Cambridge proficiency English. Cambridge: Cambridge University Press, 2004. Dainty, P. Phrasal verbs in context. London: Macmillan, 1994. Swan, M. Practical language usage. Oxford: Oxford University Press, 2005.

Požadavky

Průběžná příprava v oblasti všech jazykových dovedností.Tato zkouška následuje po úspěšném složení písemných testů.

Garant

b.a. Anthony Laue