Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář anglického jazyka I (KAJ / 6001)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / 6001 - Seminář anglického jazyka I, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Témata předmětu vycházejí z knihy M. Vince Advanced Language Practice. Vzhledem k zařazení kurzu mezi soubor dalších předmětů praktického jazyka, které jsou v prvním ročníku studia zakončeny soubornou zkouškou v úrovni advanced a na konci druhého ročníku studia souborná zkouškou v úrovni proficiency, je obsahem kurzu i posílení znalostí a dovedností studentů a odstranění špatných návyků. Témata probíraná v rámci kurzu jsou:- gramatika: přítomné časy (formy vyjádření přítomnosti), budoucí časy (formy vyjádření budoucnosti), minulé časy (formy vyjádření minulosti), předpřítomný čas a trpný rod- slovní zásoba: volnočasové aktivity, cestování a pohyb (doprava), novinové články, místa, média a reklama, idiomy a fráze

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu student dosáhne úrovně anglického jazyka na úrovni "Advanced English" včetně odpovídající slovní zásoby a schopnosti používat příslušné gramatické jevy a slovní zásobu.

Literatura

Vince, M. Advanced Langiage Practice. Macmillan Education, 2003. ISBN 1-405-00761-3.Thomson, A.J. & Martinet, A.V. A Practical English Grammar. OUP, Oxford, 2004. Thomson, A.J. & Martinet, A.V. A Practical English Grammar. Exercises I, II. OUP, Oxford, 1996. Hewings, M. Advanced grammar in use. Cambridge University Press, 2005. ISBN 0-521-53291-4.Swan, M. Practical Language Usage. OUP, Oxford, 1996.

Požadavky

- 80% účasti- aktivní účast na semináři podložená znalostí teorie a praktického využití aj- schopnost sebe-reflexe- zápočtový test (témata probíraná na semináři)

Garant

Mgr. Iva KoutskáMgr. Ondřej Skovajsa, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Iva KoutskáMgr. Ondřej Skovajsa, Ph.D.