Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář anglického jazyka IV (KAJ / 6017)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / 6017 - Seminář anglického jazyka IV, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Témata odpovídají především kapitolám v knize Michaela Vince Advanced Language Practice, konkrétně se jedná o kapitoly Grammar 18 - 23, Vocabulary 16 - 20, Words and Phrases 8 -10. Další témata budou poskytnuta vyučujícím.

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu sutdent dosáhne úrovně anglického jazyka na úrovni "Proficiency level" včetně odpovídající slovní zásoby a schopnosti používat pokročilé gramatické jevy a schopnosti diskuse na specifická témata.

Literatura

Michael Vince. Advanced Language Practice. Oxford. Parrott, M. Grammar for English Language Teachers (with exercises and a key). CUP 2000. CUP, Cambridge, 2000. Evans,V. & Scott, S. Listening and Speaking Skills for the Cambridge Advanced English Exam. Express Publishing, Swansea, 1998. May, P. The Complete Proficiency Practice Tests. Self Study Edition with Key. Heinemann, Oxford, 1992.

Požadavky

Pro obdržení kreditu jsou studenti povinni navštívit všechny semináře s výjimkou dvou povolených absencí a obdržet více než určené minimum bodů ze zápočtového testu. Aktuální a aktualizované požadavky jsou zveřejněny na webových stránkách katedry anglistiky pod profilem vyučujícího.

Garant

b.a. Anthony Laue

Vyučující

b.a. Anthony Laue