Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Příprava výukových materiálů (KAJ / 6092)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / 6092 - Příprava výukových materiálů, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tento předmět se skládá z výukových technik pro tvorbu relevantních, užitečných, zajímavých a flexibilních zdrojů pro výuku angličtiny dětí a mládeže. Studenti se naučí, jak vytvořit konkrétní, elektronické materiály jako jsou puzzle, karty a zvukové záznamy pro konkrétní vyučovací účely.

Získané způsobilosti

Studenti umí vyrobit pracovní list, upravovat audio, pracovat s obrazem, kombinovat multimédia, navrhnout digitální učební materiál. Dokážou vyhledávat a adaptovat internetové zdroje.

Literatura

Wright, A. Arts and crafts with children. Oxford, 2001. Graham, C. Creating chants and songs. Oxford, 2006. Calabrese, I., & Rampone, S. Cross curricular resources for young learners. Oxford, 2008. Read, C. 500 activities for the primary classroom. Oxford, 2007.

Požadavky

Studenti jsou povinni zúčastnit se 80 % seminářů, účastnit se skupinových diskusí a prezentací a úspěšně dokončit hodnocený úkol zadaný vyučijícím.

Garant

doc. Natalia Orlova, CSc.