Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Mikrovýstupy (KAJ / 6093)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJ / 6093 - Mikrovýstupy, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Prostřednictvím mikrovýstupů a reflexe povzbuzující kritické hodnocení učebních postupů předmět napomáhá studentům učitelství anglického jazyka k tomu, aby si lépe uvědomili, jak učí, a obohatili své vědomosti. Každý student učí aktivitu z reálného života (např. jak žonglovat) a poté popíše alternativní způsoby, jak jinak by bylo možné výuku realizovat.

Získané způsobilosti

Studenti dokážou připravit vyučovací hodinu nebo její část a předvést ji v rámci simulace ve třídě. Jsou schopni objektivně hodnotit výkon ostatních.

Literatura

Slattery, M., & Willis, J. English for primary teachers. Oxford, 2001. Výběr vycházející ze zájmů studentů. Brown, D. H. Teaching by principles: An interactive approach to language pedagogy. Third edition. New York, 2007. Cameron, L. Teaching English to young learners. Cambridge, 2001.

Požadavky

Studenti jsou povinni zúčastnit se 80 % seminářů, aktivně se účastnit diskusí, skupinové práce a aktivit. Požadavek je také naplánovaní a prezentovaní EFL aktivity ve třídě a následná reflexe.

Garant

Mgr. Iva KoutskáMgr. Jana Pavlíková, Ph.D.