Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná praxe I (KHV / 0234)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHV / 0234 - Průběžná praxe I, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Hospitace, pedagogická praxe, výstupy, rozbory, diskuse.

Získané způsobilosti

Student sestaví a povede hodinu HV na daném stupni školy, vhodně volí metodické postupy a formy práce, respektuje časový rozvrh.

Literatura

Schnierer, M., Voborník, B. Didaktika Hv pro I. st. ZŠ. Sedlák, F. Didaktika Hv 1. a 2. díl. Praha: SPN, 1985, 1979. Daniel, L. Kapitoly z metodiky Hv. Olomouc: PF UP, 1984. Pecháček, S., Váňová, H. Praktické úkoly z didaktiky hudební výchovy pro 1. stupeň ZŠ. 2. vyd. Praha: Karolinum, 2001. Fridman, L. Problémové vyučovanie. Banská Bystrica: Metodicko-pedagogické centrum, 2004. Holas, M. Psychologie hudby v profesionální hudební výchově, Praha 1998. Kalhous,Z.,Obst,O. a kol. Školní didaktika, Praha, Portál. 2002. Popovič, M. Vybrané kapitoly z didaktiky Hv. Skriptum, Ústí n.L.: PF. www.mujnet.cz. www.supermusic.cz. www.wikipedia.org. Učebnice a metodické příručky pro gymnázia 1. a 2. díl. Praha: SPN, 2003. Učebnice a metodické příručky pro 1. - 9. roč. ZŠ.

Požadavky

Písemné přípravy na hodinu HV, písemný rozbor hospitací.

Garant

doc. PhDr. Ivana Ašenbrenerová, Ph.D.