Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Hudebně informační technologie (KHV / 6229)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHV / 6229 - Hudebně informační technologie, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obecná počítačová terminologie.Stavba počítače s popisem hardwarových komponentů.Ovládání operačního systému Windows.Práce s dalšími programy na PC.Práce s internetem, práce s notačním systémem Sibelius.Práce s dalším hudebním softwarem.Pořizování audio záznamu a základy ozvučování.

Získané způsobilosti

Student umí ovládat notační program Sibelius na základní běžné uživatelské úrovni.

Literatura

Vondráček, J. Sibelius - Notace skladeb na počítači, Computer Press, Brno, 2005. ROUBAL, P. Windows XP - podrobný průvodce začínajícího uživatele, Grada, 2002. Guérin, R. Cubase SX, Computer Press. Garrigus, R. Dokonalé nahrávky s programem Sound Forge, Computer Press, 2005. Jirásek, O. Josef Vondráček, Elektronické klávesové nástroje, Computer Press. Guérin, R. Velká kniha MIDI, Computer Press, 2005. Forró, D. Domácí nahrávací studio, Grada, Praha, 1996. Forró, D. Hudba a počítače, Grada, Praha, 1994. Forró, D. Hudba a zvuk na počítači, Grada, Praha, 1999. Curtis, F. - Kristin, C. MS Office XP, Computer Press.

Požadavky

70% docházka nebo splnění testu

Garant

PhDr. Luboš Hána, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Luboš Hána, Ph.D.PaedDr. Jan Prchal