Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Věda a technika v přírodě (KM1 / 0076)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KM1 / 0076 - Věda a technika v přírodě, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vzhledem ke skutečnosti, že v případě kurzu Věda a Technika se jedná o čtyřdenní společně setkání, není kurz rozdělený do týdnů jako v případě jiných předmětů.1. den setkání (na půdě univerzity) - seznámení s náplní kurzů, sdělení zápočtových požadavků2. den setkání (na kurzu) - rozbor denního režimu dětí odlišných věkových kategorií- prezentace techniky určené pro outdoorové aktivity (GPS, Sporttester, kompas aj)- Práce se slepou mapou3. Den - ukázka realizace denního programu se zaměřením na rozvoj rovinné a prostorové představivosti, kritického myšlení. Sestavení správného jídelníčku pro děti různých věkových kategorií.4. Den - realizace vlastního denního programu studenty podle předem daných kritérií. Zhodnocení, ukončení kurzu.

Získané způsobilosti

Student umí:- sestavit denní plán pro žáky odlišných věkových kategorií,- efektivně využít čas strávený s dětmi k rozvoji jejich kritického, logického aj. myšlení.- efektivně využít čas strávený s dětmi k rozvoji jejich rovinné a prostorové představivosti.- Analyzovat problémové a krizové situace vznikající během práce s žáky mladšího ale i staršího školního věku.

Požadavky

- Umět sestavit a realizovat denní program pro různě početné skupiny dětí- Umět sestavit a realizovat denní program pro případ hezkého počasí i deště- Umět pracovat s technologiemi, jako je GPS, Sporttester, kompas aj.

Garant

Mgr. Vlastimil Chytrý

Vyučující

Mgr. Vlastimil Chytrý