Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář - PVČ (KPG / 0231)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPG / 0231 - Diplomový seminář - PVČ, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní informační prameny a jejich třídění.Primární zdroje informací.Záznam informací - bibliografický záznam, katalogizační záznam, bibliografická citaceSekundární informační zdrojeZpracování vědeckých odborných textů - výzkumný problém a jeho formulace, charakteristiky výzkumného pole, formulace dílčích cílů, otázek výzkumu a výzkumných hypotéz. Typy empirických výzkumů.Informační příprava diplomové práce.Literární rešerše při přípravě DP a její funkce. Zpracovávání tématu DP, formální členění DP.Rozbor jednotlivých částí DP. Formální uspořádání DP, pravidla platná pro sepisování odborných textů, pro přípravu obrázku a grafů publikovaných v odborných textech.

Získané způsobilosti

Student dokáže samostatně zpracovat diplomovou práci, která je jak po stránce formální, tak obsahové připuštěna k obhajobě.

Literatura

KOVAŘÍČEK,V., HOLOUŠOVÁ, D. Diplomová práce. Olomouc: UP, 1986. Čmerková, S., Daneš, F., Světlá, J. Jak napsat odborný text. Praha: Leda, 1999. BARTOŠ, J. Metodika diplomové práce. Olomouc: UP, 1991. HENDL, J. Úvod do kvalitativního výzkumu. Praha: Karolinum, 1999. GAVORA, P. Úvod do pedagogického výzkumu. Brno: Paido, 2000. ISBN 80-85931-79-6.STRAUSS, A., CORBINOVÁ, J. Základy kvalitativního výzkumu. Boskovice: Albert, 1999.

Požadavky

Požadavky dle pokynů vyučujícího

Garant

PhDr. Slavomil Fischer, Ph.D. MBA

Vyučující

PhDr. Slavomil Fischer, Ph.D. MBA