Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář ke SZZk (KPG / 4190)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPG / 4190 - Seminář ke SZZk, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Právní normy, prameny práva, rodinné a školské právo2. Výkon státní správy a samosprávy ve školství3. Druhy pracovního poměru, jejich vznik, změny a ukončení4. Ekonomické ohodnocení práce a jeho souvislosti5. Teorie managementu, teorie motivace, řídící styly6. Osobnost manažera, její struktura a rozvoj7. Sociální klima třídy, školy, regionu, státu8. Vůdcovství v řízení školy a procesu edukace9. Řízení kvality práce školy, management a marketing školy10. Strategie rozvoje školy, plán a dlouhodobý záměr školy11. Efektivní hospodaření s časem12. Evaluace na všech úrovních a ve všech souvislostech řízen

Získané způsobilosti

Student prokáže základní znalosti z oboru, komunikační a argumentační dovednost ve většině zadaných témat. Je schopen uplatnit vyšší myšlenkové operace při sledování šíře a hloubky témat (např. verifikace, interpretace, dedukce), je způsobilý uplatnit pojmové mapy při řešení konkrétních úkolů a praktických situací. Student umí postupovat systematicky, odlišovat podstatné od nepodstatného, koncepční od operativního. Je si vědom možných přístupů (kauzálního, normologického, teleologického)

Literatura

?je úhrnem výčtu ve všech absolvovaných předmětech oboru ŠM.

Požadavky

the conditions for the execution of the final examinationPožadavky dle pokynů vyučujícího

Garant

doc. Ing. Helena Vomáčková, CSc.