Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář II (KPS / 6019)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPS / 6019 - Diplomový seminář II, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět umožňuje studentům pracovat s dokončenými výsledky vzešlými z kvalifikačního projektu. Důraz je kladen na přípravu presentace výsledků a to jak před komisí obhajoby kvalifikační práce tak na případných konferencích. Student obhajuje své výsledky před jinými studenty.1)Význam a druh práce s výsledky kvalifikačních prací2)Powerpointová presentace, její forma a obsah dle požadavků akademické presentace3 - 13) presentace výsledků práce, diskuse problémových míst jednotlivých studentů14) Závěrečná presentace

Získané způsobilosti

Student umí vypracovat prezentaci výsledků vlastní kvalifikační práce a je připraven pro jejich obhajobu.

Literatura

Miovský, M. Diplomové práce v oboru psychologie. Olomouc, 2004. Maršálová, L. Metodologické základy psychologického výzkumu, Bratislava, 1978. Bratislava, 1978. Děkan PF UJEP. Směrnice děkana 5A/2007. ŠKALOUDOVÁ, A. Statistika v pedagogickém a psychologickém výzkumu. Praha: PdF UK. 1998. HENDL, J. Úvod do kvalitativního výzkumu. Praha Karolinum,1997. 1997. FEREJNČÍK, J. Úvod do metodologie psychlogického výzkumu. Praha: Portál, 2005. Praha: Grada, 2004. STRAUSS, A.; CORBINOVÁ, J. Základy kvalitativního výzkumu. Boskovice, 1999. ISBN 80-85834-60-X.nullMiovský, M. Kvalitativní přístup a metody v psychologickém výzkumu. Praha: Grada, 2006. Novela směrnice 7B/2010 - Pokyny pro psaní a odevzdání BP a DP. Novela směrnice 9A/2008 - zadávání a vedení BP a DP. Závora, J. Od myšlenky k dílu. Elektr. úvodník do kvalifikační práce na KPS PF UJEP. ATKINSON, R.L., ET AL. Psychologie. Praha: Portál, 2003. Rektorka PF UJEP. Směrnice rektorky 5/2007.

Požadavky

Vypracování samostatné presentace k obhajobě diplomového projektu.

Garant

PhDr. Iva Wedlichová, Ph.D.PhDr. Jiří Závora, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Iva Wedlichová, Ph.D.PhDr. Jiří Závora, Ph.D.