Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět V Instruktor snowboardu (KTV / 0071)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / 0071 - V Instruktor snowboardu, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem kurzu snowboardingu je výuka specifických dovedností, aplikace základní metodiky a didaktiky snowboardingu, včetně nezbytné teorie - historie, technika, metodika a didaktika, technologie

Získané způsobilosti

Student je kompetentní k výuce snowboardingu, včetně nezbytné teorie - historie, technika, metodika a didaktika, technologie snowboardingu.

Literatura

LOUKA, O. Metodika snowboardingu. 1.vyd. Ústí n.L. CDVU, KTV UJEP, AČS. 1998. WEISS, Ch. Snowboarding od A do Z. 1.vyd. Praha Český spisovatel. 1993. GIBBINS,J. Snowboarding. 1. vyd. Chomutov MILENIUM PUBLISHING s.r.o.. 1998. LURIE,J. Snowboarding. 1.vyd. Bratislava ART AREA. 1996.

Požadavky

Praktické předvedení vybraných prvků metodické řady, vlnovka, základní oblouk, oblouk s nadlehčením, řezaný oblouk, základní skok, metodické výstupy, test z teorie.

Garant

PaedDr. Oto Louka, CSc.

Vyučující

PaedDr. Oto Louka, CSc.