Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Outdoor management training (KTV / 6383)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / 6383 - Outdoor management training, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Historie outdoor management trainingu2. Současná situace v oblasti - organizace, které se zabývají OMT3. Metody a principy používané v OMT4. Cíle OMT5. Pracovní tým jako specifická sociální skupina, funkční a týmové role6. Možnosti OMT při ovlivnění rolí v týmu, pozice manažera a vedoucího týmu7. Využití dalších profesí v OMT (psycholog, personální poradce atd.)8. Vhodné programové komponenty v OMT9. Nabídka programu, nutné součásti nabídky, obsah a forma10. Postupy při návrhu nabídky konkrétního programu11. Práce se zákazníkem při definování cílů, obsahu a podmínek kurzu12. Praktický návrh programu pro konkrétní firmu, s konkrétním cílem

Získané způsobilosti

Student získá přehled o možnostech aplikace získaných znalostí a dovedností do oblasti firemního vzdělávání a managementu.

Literatura

SVATOŠ, V., LEBEDA, P. Outdoor training pro manažery a firemní týmy. Praha: Grada, 2005. KROUWEL, B.; GOODWILL, S. Management Development Outdoors, London: Kogan Page Ltd, 1994.

Požadavky

75 % docházky.Seminární projekt - nabídka programu.Písemná zkouška

Garant

PaedDr. Vladimír Svatoš

Vyučující

PaedDr. Vladimír SvatošPaedDr. Vladimír Svatoš