Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Nová média a grafické programy 2 (KVV / 4110)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / 4110 - Nová média a grafické programy 2, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Vybrané kapitoly z dějin grafického designu (plakát, logo a další disciplíny).2. Vybrané kapitoly ze současnosti grafického designu (aktuální trendy v oboru).3. Vybrané kapitoly z historie a současnosti typografie.4. Písmo jako prostředek uměleckého vyjádření.5. Vybraní představitelé české a světové ilustrace se zaměřením na využití graf. softwaru.6. Praktikum v rastrovém editoru.7. Praktikum ve vektorovém editoru.

Získané způsobilosti

Student je schopen používat nejrozšířenější obrazové formáty. Disponuje znalostmi o získávání digitálního obrazu a další práce s ním.

Literatura

ADOBE CREATIVE TEAM. Adobe Illustrator CS4: oficiální výukový kurz. Brno: Computer Press, 2009. ISBN 978-80-251-2339-3.DUSONG, J. L., SIEGWART, F. Typografie: Od olova k počítačům. 1. vyd. Praha: Svojtka a Vašut, 1997, 191 s. ISBN 80-7180-296-4.

Požadavky

Aktivní práce v seminářích.

Garant

Mgr. Miloš Makovský