Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět PV Nová média ve výtvarné výchově 2 (KVV / 4231)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / 4231 - PV Nová média ve výtvarné výchově 2, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do tvorby webových stránek a aplikací.2. Principy digitálně manipulované fotografie.3. Základy animace.4. Editace dynamického obrazu.5. Editace audio záznamu.6. Nová média a interaktivita.7. Nová média a public art.8. Audiovizuální projekce.

Získané způsobilosti

Student je schopen pracovat s digitální videokamerou, fotoaparátem a rekordéry. Zaznamenává (digitalizuje) zvuk a následně ho edituje. Umí využít digitální videozáznam a upravovat jej pro tvorbu prezentací či vědeckovýzkumnou činnost. Umí lépe využívat současnou didaktickou multimediální techniku ve výuce.

Literatura

Kesner, L. Muzeum umění v digitální době. Argo a NG Praha, 2000. Kesner, L. Vizuální teorie. H + H Jinočany, 1997. Lyotard, F. O postmodernismu. Praha, Filozofický ústav AV ČR, 1993. Kulka, T. Umění a falzum. Akademia, Praha, 2004. ISBN 80-200-0954-X.

Požadavky

Aktivní účast v semináři.

Garant

Mgr. Miroslav Hašek