Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Digitální média ve výtvarné výchově 2 (KVV / 4407)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / 4407 - Digitální média ve výtvarné výchově 2, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Vznik a historie videoartu.2. Střih a práce s časem.3. Nová média a technologie jako sociální fenomén.4. Digitální média a tělesnost, identita.5. Nová média a aktivismus.6. Nová média a gender.7. Nová média a site specific.

Získané způsobilosti

Student je schopen ovládat základy vybraných programů pro zpracování digitálního videa a zvuku, pracovat s digitální videokamerou, fotoaparátem a rekordéry. Umí využít digitální videozáznam pro tvorbu prezentací a vědeckovýzkumnou činnost. Efektivně používá současnou multimediální techniku ve výuce.

Literatura

BYSTŘICKÝ, Jiří a Ivan MUCHA. K filozofii médií. Praha, 2007. Jirák, J., Köpplová, B.:. Média a společnost. Portál. Praha, 2003. Burton, G. - Jirák, J. Úvod do studia médií. Praha, 2001. Reifová, I. Slovník mediální komunikace Praha Portál 2004.

Požadavky

Aktivní práce v seminářích.

Garant

Mgr. Miroslav Hašek