Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Galerijní animace 2 (KVV / 4411)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / 4411 - Galerijní animace 2, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Opakování základních pojmů z oblasti galerijní a muzejní edukace.2. Ukázky dříve realizovaných výtvarně-edukativních programů.3. Reflexe a kritické zhodnocení dříve realizovaných výtvarně-edukativních programů.4. Diskuse nad možnostmi realizace nových studentských projektů.5. Konzultace studentských projektů.6.Tvorba a konzultace doprovodného digitálního nebo tištěného edukačního materiálu (pracovní list).7. Realizace studentských projektů.8. Kolokviální reflexe studentských projektů.

Získané způsobilosti

Schopnost interpretovat výtvarný počin a následně jej zprostředkovat vybranému okruhu diváků. Práce s odbornou literaturou, aktivní účast v diskusi nad probíranou látkou.

Literatura

BRABCOVÁ, Alexandra. Brána muzea otevřená. Náchod: Ve spolupráci s Nadací Open Society Fund Praha vydalo Nakladatelství JUKO, 2003. ISBN 80-862-1328-5.Kesner, L. Muzeum umění v digitální době. Argo a NG Praha, 2000. Brožek, J. Obrazy a barva. Skriptum PF UJEP, 1993. BABYRÁDOVÁ, Hana. Výtvarná dílna. Brno: Masarykova univerzita, 2005. ISBN 80-210-3879-9.

Požadavky

Aktivní účast na přednáškách.

Garant

Mgr. Miloš Makovskýdoc. ak.malíř Margita Titlová