Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Všeobecná výtvarná příprava C1 (KVV / 6046)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / 6046 - Všeobecná výtvarná příprava C1, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz je komponován jako experimentální program v oblasti tvůrčích dovedností pro specifické formy prostorového vyjadřování (trojrozměrný artefakt, instalace, plastika, apod.).

Získané způsobilosti

Student získá základní informace o médiu a současně schopnost vytvořit jednoduchý výtvarný koncept.

Literatura

Gasset, J.O. Eseje o umení, Archa, 1994 Bratislava. 1994. Švankmajer, J. Hmat a imaginace (Úvod do taktilního umění). Praha: Kozoroh, 1994. 1994. Lucie - Smith, E. ARTODAY. Slovart, 1996 Bratislava. 1996. Lévi-Straus, C. Cesta masek, Dauphin, 1996 Liberec-Praha. 1996. Interiér versus exteriér alebo na hranici (možných) svetov. SCSU, 1996 Bratislava. 1996.

Požadavky

V 1. a 2. semestru se kurz formou jednoduchých výtvarných etud zaměřuje na kreativní užívání technik, materiálů a technologií při vytváření trojrozměrného artefaktu nebo práci s trojrozměrným objektem.

Garant

MgA. Milan Žák

Vyučující

Mgr. Dagmar MyšákováMgA. Milan Žák