Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Letní kurz (CCV / T4255)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CCV / T4255 - Letní kurz, Pedagogická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsah kurzu:Základy orientace a práce s mapouOrientační hry pro žáky I. stupněPěší turistikaLanové překážkyHry a cvičení v příroděHry a cvičení v tábořeKondiční cvičení v přírodě

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu bude student/ka umět vybrat a naplánovat turistickou trasu vhodnou pro děti I. stupně ZŠ. Dále bude schopen/na samostatného vedení skupiny a řízení hry v přírodě nebo v táboře, které jsou vhodné pro děti I. stupně.Student bude schopen pomocí mapy resp. GPS samostatné orientace v terénu.

Literatura

NEUMAN, J. Dobrodružné hry a cvičení v přírodě. Praha: Portál, 1998. NEUMAN, J. Dobrodružné hry a cvičení v přírodě.Praha: Portál, 1998. Praha: Portál, 1998. Doušek, I. A., Lenhart, Z. Malá škola orientačního běhu. Praha: Olympia, 1991. Vecheta, V. Outdoor aktivity. 50 her a aktivit pro trénink, školení i zábavu. Brno:Cpress, 2009. Fischer, R.Pokorný, M. Právní minimum vedoucího dětského kolektivu. Brno:Cpress, 2009. Kirchner, J. Psychologie zážitku a prožitku. Brno:Cpress, 2009. Miller, C.B. Teambuilding. 50 krátkých aktivit. Brno:Cpress, 2008. NEUMAN, J. Turistika a sporty v přírodě. Praha: Portál, 2000. NEUMAN, J. Turistika a sporty v přírodě.Praha: Olympia, 2002. Praha: Portál, 2000. JUNGER, J. et al. Turistika a športy v prírode. Prešov: PU, 2001. Bellac, P. Velká kniha her. Brno, 2003. LOUKA, O., HNÍZDIL, J. & KIRCHNER, J. Základy lezení na umělé stěne - vybrané kapitoly. Ústí n.L.: UJEP, 2004.

Požadavky

Aktivní účast na kurzu.Zápočtový test (úspěšnost 70 %). Plánování pěší turistické trasy vhodné pro děti I. stupně ZŠ a bezpečné vedení skupiny.

Garant

PhDr. Martin Škopek, Ph.D.