Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výtvarné činnosti II MŠk (CCV / U0315)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CCV / U0315 - Výtvarné činnosti II MŠk, Pedagogická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Praktická část je zaměřena na výtvarná média, na ověření klasických a nových médií, materiálů, postupů v praxi, na získání co největšího spektra technik, technologií, materiálů, výtvarných dovedností, výtvarných her, způsobů zkoumání ve výtvarných etudách, námětů a témat. Důraz je kladen na zážitek z vlastní výtvarné tvorby.

Získané způsobilosti

Student získá základní informace o výtvarných médiích, materiálech, postupech v praxi, technologiích, výtvarných dovednostech, výtvarných hrách a způsobech zkoumání ve výtvarných etudách u dětí předškolního věku. Současně bude schopen vytvořit jednoduchý výtvarný koncept.

Literatura

Hazuková, H., Slavíková, V., Slavík, J. Výtvarné čarování, artefiletika pro předškoláky a mladší školáky, PF UK 00. Cikánová, K. Kreslete si s námi. Aventinum Praha, 1992. Cikánová, K. Malujte si s námi. Aventinum, Praha. 1993. Cikánová, K. Objevujte s námi tvar. Aventinum Praha. 1995.

Požadavky

Výtvarný koncept projektu, autorský výtvarný cyklus.

Garant

doc. Mgr. Vladimír Šavel

Vyučující

doc. Mgr. Vladimír ŠavelMgr. Lenka Minaříková