Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výtvarné činnosti IV (CCV / U4154)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CCV / U4154 - Výtvarné činnosti IV, Pedagogická fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do studia, obsah předmětu, požadavky k zápočtu, studijní literatura, zadání tematických referátů a výtvarných domácích prací.2. Keramické techniky modelace.3. Návštěva aktuální výstavy v Praze.4. Figurální plastika.5. Sousoší.6. Modelace a otisky ve šlikové hmotě.7. Abstraktní plastika.8. Ornament.9. Vysoký reliéf.10. Střední reliéf.11. Nízký reliéf.12. Objekt.13. Instalace.

Získané způsobilosti

Student získá základní informace o médiu a současně schopnost vytvořit jednoduchý výtvarný koncept.Schopnost uplatnit teoretické poznatky v praktické rovině a ve vztahu k tématu. Schopnost vnímat tvůrčí výkon v širších souvislostech.

Literatura

Hazuková, H., Slavíková, V., Slavík, J. Výtvarné čarování, artefiletika pro předškoláky a mladší školáky, PF UK 00. Roeselová, V. Proudy ve výtvarné výchově. Sarah, Praha 2000. 2000.

Požadavky

Aktivní účast na kontaktní výuce. Seminární práce má podobu výtvarného konceptu projektu - autorský výtvarný cyklus.Domácí výtvarné práce a tématické referáty odevzdané v předem určeném termínu.

Garant

M.A. Dalibor Worm