Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Právo a životní prostředí (KCH / N405)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / N405 - Právo a životní prostředí, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.-4.týdenZákladní právní předpisy v jednotlivých oblastech životního prostředí, předmět, rozsah a jejich aplikace.5.-7.týdenJednotlivé požadavky a nástroje k ochraně životního prostředí.8.-11.týdenKonkrétní aktivity směřující k dosažení dalšího zlepšení kvality životního prostředí.12.-14.týdenRámec a vodítka pro rozhodování v jednotlivých oblastech životního prostředí.

Literatura

Příslušné právní předpisy ČR a EU (zákon o ovzduší, zákon o posuzování vlivu na životní prostředí, zákon o chemických látkách a směsích, zákon o vodách, nařízení EP a Rady o klasifikaci, označování a balení látek a směsí apod). Národní program snižování emisí ČR, Rámcová úmluva OSN o změně klimatuStátní program ochrany přírody a krajiny ČR.

Garant

Ing. Jaromír Vachta

Vyučující

Ing. Jaromír Vachta