Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Instrumentální metody (KCH / P410)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / P410 - Instrumentální metody, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Sylabus předmětu:Úvod do instrumentálních metod.Optické metody. Součásti spektrálních přístrojů.Součásti optických přístrojů.Emisní spektroskopie.Atomová absorpční spektroskopie.Nukleární magnetická rezonance.Elektronová paramagnetická rezonance.Infračervená spektroskopie.Elektrochemické metody-rozdělení, potenciometrie.Konduktometrie, voltametrie, polarografie.Ampérometrie, elektrogravimetrie.Separační metody.Analýza kontaminantů v ovzduší, vodách a půdě.

Literatura

Kolský, V. Analytická chemie II. Skripta. PF UJEP, Ústí n.L., 1981. Zýka a kol. Analytická příručka. Praha, 1980. Kolský, V., Rejnek, J., Sobotka, J., Loučka, T. Cvičení z instrumentální analýzy. Skripta PF UJEP, Ústí n.L, 1994. Kolektiv. Instrumentální analýza. SNTL, Praha, 1986. Vláčil, F. a kol. Příklady z chemické a instrumentální analýzy. Praha, 1983. Berka, A., Feltl, L., Němec. Příručka k praktiku z kvantitativní analytické chemie. Praha, 1985.

Garant

doc. PhDr. Jaroslav Rejnek, CSc.