Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět VK-Propagace a prezentace v geografii II (KGEO / 0121)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGEO / 0121 - VK-Propagace a prezentace v geografii II, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

seznámením s možnostmi Google Maps API 1 seminářuvedení do problematiky Google Maps APIseznámení se zdroji informacízákladní informace o JavaScriptzákladní tvorba map pomocí JavaScript ze zdroje Google Maps 2 seminářepráce s HTML editoremvytvoření "Hallo World" mapového oknadetailní seznámení s dokumentacípráce se základními mapovými prvky 2 seminářezeměpisné souřadnice - zeměpisná šířka, zeměpisná délkapráce s mapovými službami - základní, satelitní, hybridnímapová interakce a informační okna 2 seminářeautomatické znázornění informací o zeměpisných souřadnicíchvkládání informačních okenfunkce ovládání map 3 seminářenástroje zoom, pohyb v mapě (vpravo,vlevo,nahoru,dolu)přepínání mapových služebnástroje interakce ovládání s myšízákladní adresní dotazy-geokódování 2 seminářetvorba mapové aplikace s zobrazením adresy místa v mapěkonzultační seminář nad specifickou funkcionalitou požadovanou studenty 1 seminář

Literatura

CLOW K., E., BAACK, D: Reklama, propagace a marketingová komunikace. CPress 2008. ISBN: 978-80-251-1769-9. SPOUSTA, V. a kol. Vádemekum autora odborné vědecké práce. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2000. 157 s. ISBN 80-210-2387-2. VYSEKALOVÁ, J. a kol.: Psychologie reklamy. Grada 2007. 978-80-247-2196-5.

Požadavky

výborná práce s PCznalost programovacích jazyků výhodou (HTML, JavaScript)zkušenosti s tvorbou web stránek výhodouchuť se vzdělávat ve webové produkci a publikaci map (tvorba mapových podkladů, publikace mapových služeb)

Garant

Mgr. Tomáš Oršulák, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jan Nožka