Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aktuální problémy oboru (KGEO / P622)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGEO / P622 - Aktuální problémy oboru, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

01. Aktuální otázky geografické nomenklatury02. Transkripce geografických vlastních jmen03. Civilizace a náboženství v současném světě04. Struktura světového hospodářství a její vývoj05. Století klasické Weberovy teorie rozmístění06. Aktuální otázky rozmístění světového hospodářství07. Energetické paradigma lidstva08. Terciární sektor a výrobní infrastruktury09. Územní a mezinárodní dělba práce, mezinárodní obchod10. Rytmy globální integrace11. Aktuální problémy geografického vzdělávání12. Publikační činnost v geografii13. Nová geografická literatura

Literatura

SKOKAN, L. Politickogeografický a geopolitický úvod do regionální geografie. Pedagogická fakulta UJEP. Ústí nad Labem 2001. 232 s. SKOKAN, L. Úvod do teorie geografie I. Pedagogická fakulta UJEP. Ústí nad Labem 1998. 148 s. SKOKAN, L. Úvod do teorie geografie II. Pedagogická fakulta UJEP. Ústí nad Labem 1999. 162 s.

Garant

doc. RNDr. Ladislav Skokan, CSc.

Vyučující

doc. RNDr. Ladislav Skokan, CSc.