Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá pedagogická praxe I (KGEO / P901)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGEO / P901 - Souvislá pedagogická praxe I, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

Základní pedagogické dokumenty; Učebnice zeměpisu pro daný typ školy; Pracovní sešity pro žáky; Metodické materiály pro učitele.

Požadavky

Student na souvislé pedagogické praxi absolvuje Centrem pedagogické praxe požadovaný počet vyučovacích hodin.V průběhu praxe si procvičí znalosti a dovednosti osvojené v Didaktice geografie I a II.V prvních dvou dnech hospituje v hodinách cvičného učitele, seznámí se s vybavením kabinetu zeměpisu a s didaktickou technikou, kterou bude při svých výstupech používat.Na vyučovací hodiny vypracuje písemné přípravy, které budou mít část odbornou ? obsah výuky a didaktickou - metodické ztvárnění vyučovací jednotky. V průběhu praxe zrealizuje se žáky alespoň jednu z nabízených aktivit: didaktický projekt, zeměpisnou vycházku, nebo zeměpisnou soutěž. Pro každou odučenou hodinu vypracuje stručnou, ale výstižnou sebereflexi.

Garant

Mgr. Zuzana Pavlasová

Vyučující

Mgr. Zuzana Pavlasová