Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Multimédia (KI / 0024)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KI / 0024 - Multimédia, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Stručný obsah předmětu.1. Základy práce v prostředí CorelDRAW! - malování (2 cvičení).2. Zpracování bitmapové grafiky v PhotoPaintu (2 cvičení).3. Tvorba animace v prostředí MM Flash. (2 cvičení).4. PowerPoint - základy tvorby prezentace (2 cvičení).5. MM SCALA - základy tvorby prezentace (2 cvičení).6. Přípravné práce pro seminární práci (2 cvičení).7. Zpracování seminární práce (2 cvičení).8. Závěrečné cvičení.

Literatura

nullnullPejsar Z. MÉDIUM, MULTIMÉDIA a co dál?. Skriptum PF UJEP v Ústí nad Labem, 2003. ISBN 80-7044-507-6.SOKOLOWSKY, P., ŠEDIVÁ, Z. Multimédia současnost a budoucnost. GRADA Praha. 1994. ISBN 80-967339-9-0.Kovářová L. Počítačová grafika na základní škole. Computer Media Kraslice na Hané 2004, ISBN 80-86686-15-9. BRDIČKA, B. Učení s počítačem. Př.F UK, Praha. 1996.

Požadavky

Cílem předmětu MULTIMEDIA II jsou praktické činnosti navazující na přednášky z Grafiky a multimedií. Základem je získání dovedností v prostředí CorelDRAW!, a to jak v prostředí pro práci s vektorovou grafikou, tak i v PhotoPaintu při zpracovávání bitmapové grafiky. Další náplní cvičení je zvládnutí základů práce v prostředí Flash MX. Podstatnou náplní cvičení je pak tvorba multimediálních prezentací.Předmět je určen pro studenty 1. ročníku studijního programu Informační systémy. Vyučuje se v letním semestru 0/2. Kontrolou studia je zápočet a dvousemestrální zkouška. Zkouška je ústní a praktická. Zápočet bude udělen za aktivní účast na výuce a vypracování seminární práce ve formě multimediální prezentace v některém z uvedených autorských prostředí.