Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná exkurze ZS (KI / 0089)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KI / 0089 - Odborná exkurze ZS, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Náplní kurzu je řízená exkurze na veletrh INVEX, který se koná na výstavišti v Brně. Doprava na výstaviště je individuální.Zápočty budou zapisovány do indexu ve zkouškovém období.Náhradní, resp. individuální termín přítomnosti na Invexu se nepovoluje.

Literatura

Boldiš P. Bibliografické citace dokumentů. Boldiš P. Bibliografické citace dokumentů - příklady.

Požadavky

Požadavky pro udělení zápočtu:1. Zapsat se na tento kurz do STAGu.2. Dostavit se za hlavní vchod (v blízkosti pavilonu A) na výstavišti v Brně ve 12:00 hodin, kde proběhne v den konání exkurze prezentace účastníků podle seznamu ze STAGu.3. Nahrát na server ki.ujep.cz do sekce "Studijní materiály/Seminární práce/Odborná exkurze Invex" písemnou seminární práci na zvolené téma (viz níže). Termín uploadu na server je max. 7 kalendářních dní po konání exkurze (rozhodující je datum na serveru).4. Uznaná seminární práce.Témata seminárky: 1. moderní procesory AMD, 2. moderní procesory Intel, 3. nové bezdrátové technologie (možnost výběru jednoho tématu)Pozn.: Soubor se sem. prací (hlavičkový papír je na webu) bude odevzdán ve formátu PDF s názvem "příjmení_jméno_Invex08.pdf".

Garant

Mgr. Jindřich Jelínek