Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Manažerský excel (KI / 0131)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KI / 0131 - Manažerský excel, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do databázových problémů a optimalizace.2. Pokročilé funkce v Excelu.3. Podmíněné formátování.4. Filtrování dat.5. Vytváření souhrnů a skupin.6. Kontingenční tabulky a grafy.7. Vytváření a úprava maker.8. Editor VBA.9. Vytváření uživatelských funkcí ve VBA.10. Základy programování ve VBA.11. Optimalizace praktických úloh pomocí Řešitele.12. Základní statistické výpočty v Excelu.13. Odevzdání seminární práce.

Literatura

Barilla J., Simr P. Excel pro techniky a inženýry, Computer Press, Brno 2008. Barilla J., Simr P., Sýkorová K. Microsoft Excel 2010, Computer Press, Brno 2010. Barilla J., Simr P., Sýkorová K. Microsoft Excel 2013, Computer Press, Brno 2013. Barilla J. a kol. microsoft Office 2010, Computer Press, Brno 2010. Barilla j. Šetříme s Excelem, Kopp, České Budějovice 2001.

Požadavky

Vstupní požadavky : Základní znalost Excelu.Výstupní požadavky : Seminární práce a prověření praktických dovedností.

Garant

Ing. Mgr. Jiří Barilla, CSc.